Blog

Hialuronic sau colagen, pentru tratamentul ochilor?

Hialuronic sau colagen, pentru tratamentul ochilor?

Din toate legendele urbane (îmi place mult să fac referire la ele) am ales să o dezbat, împreună cu voi, pe cea referitoare la frumuseţea ochilor noştri.

De curând, am încercat un tratament inovator, special creat pentru conturul ochilor. Nu am mai vazut, până acum un set de produse atât de complex destinat frumuseţii ochilor, dar poate nu sunt eu atât de umblată :).

Vă explic imediat ce conţine! Şi, revenind la experienţa mea, l-am întâlnit pe Daniel Gonzalez – trainer international pentru tratamentele faciale.

I-am povestit despre soluţia cu acid hialuronic pe care o aplic, de regulă, în zona ochilor. Nu a fost prea încântat. şi mi-a explicat că, în special pentru conturul ochilor, este mult mai indicat tratamentul cu colagen.

Este un efect mai lent, dar de durată. Acidul hialuronic acţionează mai spre suprafaţa pielii, în timp ce, colagenul repară din interior. 

Treaba asta, cu reparatul din interior care va fi vizibil cândva, în curând, dacă te ţii de treabă…, nu mă bucură pe mine, pe moment. Adică, vreau ACUM să arăt bine!

 

 

Mini laboratorul cosmetic  dacă esti specialist în frumuseţe şi îţi doreşti calitate, acoperă toate aspectele tratamentului pe care îl oferi, indiferent de nevoile clientei.

conţine 5 seruri care se combină în funcţie de necesităţi: gel de reîntinerire oxigenat cu enzime şi acizi alfa, tratament regenerator care stimulează sinteza de colagen, drenaj şi stimulare pentru estomparea cearcănelor, gel cu efect instant decongestitiv şi tensor şi soluţie pentru contur global.

 

Există şi variantă pentru tratamentul individual, acasă!

 are 5 ml şi este ideal pentru diferite ocazii, când vreţi să arătaţi perfect pentru o seară, de exemplu.

SUPER soluţie de întinerire cu doar 70 de lei!

Gelul decongestitiv cu acţiune imediată reduce cearcănele şi ridurile din jurul ochilor în 3-4 minute prin modularea contracţiei musculare.

Practic, blochează întărirea ionilor de calciu şi reduce eliberarea de acetilcoina. Efectul imediat vizibil este soluţia “de salvare” pentru metamorfoza instantanee, în caz de nevoie.

Şi, să ridice mâna cine nu are nevoie! 

 Produsele conţin Fluid de Eyeseril, Biomarine Collagen și Retinol. Aplicat, tratamentul combate îmbătrânirea zonei ochilor, contribuie la refacerea colagenului din derm, diminuează ridurile, stimulează reducerea pungilor de sub ochi, menține tonusul pielii prin hidratarea intensivă şi crește elasticitatea.

Cea mai accesibilă gamă revoluţionară de cosmetice de lux, lansată la Metropolis

 

Cea mai accesibilă gamă revoluţionară de cosmetice de lux, lansată la Metropolis

 

Hotel Metropolis din Bistriţa a găzduit evenimentul de lansare oficială a cosmeticelor din gama SummeCosmetics. Create în laboratoarele din Spania, produsele SummeCosmetics au o formulă exclusivă ce facilitează personalizarea tratamentelor cosmetice şi corporale, dar şi un cod unic anti-îmbătrânire.

Începând cu ora 11.00 şi până la 16.00, participanţii au putut asista la demonstraţii impresionante, în prezenţa reprezentantului oficial al companiei, Daniel Gonzales care a ales două metode de lucru pe două tipuri diferite de ten.

SummeCosmetics conţine Linia Glaciar, de Restabilire a echilibrului natural al pielii, cea de Revitalizare celulară, de Regenerare celulară, pe bază de vitamina C şi Linia de Revigorare şi iluminare a tenului.

Conceptul MyCode aparţine în exclusivitate SummeCosmetics. Revoluţionar şi foarte apreciat, acesta a fost creat pentru a preveni şi corecta efectele provocate de îmbătrânirea prematură a pielii în zona feţei, gâtului şi decolteului, personalizând fiecare tratament graţie unui cod unic anti-îmbătrânire, care tratează în profunzime necesităţile pielii, în fiecare moment.O noutate de ultimă oră şi o exclusivitate pe piaţa de cosmetice o reprezintă şi linia de produse MyCode dedicată tratamentului conturului de ochi.

Gama SummeCosmetics este, în acelaşi timp, un instrument ideal pentru specialiştii în frumuseţe care doresc să ofere maximum dintr-un tratament facial şi corporal. Astfel, este pus la dispoziţie un minilaborator care permite personalizarea tratamentului, rezolvarea mai multor probleme ale tenului, dar şi aplicarea mai multor etape ale tratamentului facial în mai puţini paşi.

Centrul SPA al Hotelului Metropolis foloseşte deja această gamă de produse, iar Liana Ivan, manager de vânzări în cadrul hotelului, a declarat că produsele sunt foarte apreciate de cliente.