Despre noi

SIMILDIET S.L., este un laborator farmaceutic din Aragon (Spania), cu peste douăzeci de ani de experiență în cercetare, dezvoltare, inovare, fabricarea și comercializarea de produse cosmetice, produse dermacosmetice și nutraceutice.

Ne-am născut cu vocația de a acoperi toate opțiunile terapeutice necesare dezvoltării medicinei estetice, dintr-o perspectivă a terapiei integrale a individului.

Întotdeauna atenți la domeniul cosmeceutic internațional, personalul nostru dedicat ne oferă terapii și protocoale de ultimă generație, eficiente, sigure și cerute de către un public universal.

Obsesia noastră cu excelența și siguranța ne obligă să respectăm cele mai exigente standarde internaționale de calitate:

    ISO 9001: 2008, Proiectarea, dezvoltarea, managementul producției și comercializarea produselor cosmetice, estetice, produse de sănătate și suplimente alimentare.
    ISO 22.716: 2008, Produse cosmetice, bune practici de fabricație (GMP).
    Produse cosmetice înregistrate în CPNP (Portalul european de notificare a produselor cosmetice).
    Produse estetice înregistrate în AEMPS (Agenția spaniolă pentru medicamente și produse de sănătate).
    Notificarea suplimentelor alimentare în U.E. (Bruxelles). (SPF Santé publique, securité de la chaine alimentarie et environnement).

Experiența vastă, a mii de tratamente cu produse SIMILDIET ™ realizate de profesioniști din întreaga lume, ne face un lider mondial în calitate, siguranță și eficacitate.

Spiritul nostru expansiv și vocația internațională ne-au pozitionat pe podiumul de calitate al multor țări, cu care desfășurăm un proces de feedback permanent de angajament, atât terapeutic, cât și comercial. Acest contact continuu și permanent este unul dintre semnele de identificare ale SIMILDIET. Suntem o mare familie de echipe multidisciplinare, care navighează în aceeași direcție și cu același scop.

Țintim să satisfacem toate cerințele, visele și dorințele dvs. în terapiile integrate. Oferim cea mai înaltă calitate și cele mai bune servicii. Ne forțăm să fim în prim-planul dezvoltării ideilor. Și, mai presus de toate, ne deschidem să vă întâmpinăm într-o minunată echipă de oameni axați pe un obiectiv comun: EXCELENȚA.