Despre noi

SIMILDIET S.L., este un laborator farmaceutic Aragon (Spania), cu peste douăzeci de ani de experiență în cercetare, dezvoltare, inovare, fabricarea și comercializarea de produse cosmetice, produse dermacosmetice  și nutraceutice.

Ne-am născut cu vocația de a acoperi toate opțiunile terapeutice necesare dezvoltării medicinei estetice dintr-o perspectivă a terapiei integrale a individului.

Întotdeauna la granița de cosmeceutic International, personalul nostru dedicat ne oferă abordarea terapii și protocoale de ultimă generație, eficiente, sigure și cerute de către public universal.

Obsesia noastră cu excelență ne obligă să respectăm cele mai exigente standarde internaționale de calitate:

    ISO 9001: 2008, Proiectarea, dezvoltarea, managementul producției și comercializarea produselor cosmetice, estetice, produse de sănătate și suplimente alimentare.
    ISO 22.716: 2008, Produse cosmetice, bune practici de fabricație (GMP).
    Produse cosmetice înregistrate în CPNP (Portalul european de notificare a produselor cosmetice).
    Produse estetice înregistrate în AEMPS (Agenția spaniolă pentru medicamente și produse de sănătate).
    Notificarea suplimentelor alimentare în U.E. (Bruxelles). (SPF Santé publique, securité de la chaine alimentarie et environnement).

Experiența a mii de tratamente cu produse SIMILDIET ™ realizate de profesioniști din întreaga lume susțin și ne face un lider mondial în calitate, siguranță și eficacitate.

Spiritul nostru expansiv și vocație internațională ne-a pozitionat pe calitatea podium a multor țări cu care avem o informație în curs de desfășurare feedback-ul de angajament atât terapeutice și comerciale, ceea ce face acest contact continuu și permanent este unul dintre semnele de identificare a SIMILDIET, având în vedere noi înșine o mare familie de echipe multidisciplinare care navighează în aceeași direcție și cu același scop.

Oferim să satisfacem toate cerințele, visele și dorințele dvs. în terapiile integrate. Oferim cea mai înaltă calitate și cele mai bune servicii. Ne forțăm să fim în prim-planul dezvoltării ideilor. Și, mai presus de toate, ne deschidem să vă întâmpinăm încă o dată într-o minunată echipă de oameni axați pe un obiectiv comun: EXCELENȚA.